hrinfinance

1 dag geleden
The integration manager HR will be responsible to execute the integration plan as approved by the Global HR MT and NN Management Board, which leads to a combination role of HR Transformation and Integration.

2 dagen geleden
De essentie van de rol betreft het inplannen van sollicitatiegesprekken met kandidaten op aangeven van de recruiters. Bij het plannen van de gesprekken moeten de agenda's van de kandidaten, business (en recruiters) met elkaar gematched worden.
2 dagen geleden
Jouw rol als Recruiter is een uitdagende functie en bestaat uit de volgende facetten: je bent verantwoordelijk voor het vervullen van vacatures vanaf 2 jaar werkervaring t/m partner niveau en je bent verantwoordelijk voor het recruitmentproces van A-Z.
2 dagen geleden
Ben jij de Recruiter die ons helpt om de groeiambities van BDO te realiseren? Maak jij het verschil bij het aantrekken van nieuwe collega’s? Weet jij waar de groeibriljanten zich bevinden en weet jij als geen ander hoe je hen het beste kunt benaderen?
2 dagen geleden
Als HR adviseur ben jij sparringpartner voor het midden en lager management en adviseer je hen proactief over onder andere in-, door- en uitstroom, disfunctioneren, ziekteverzuim, performance management en arbeidsvoorwaarden.
1 week geleden
Als Senior Resourcemanager ga je het hoofdkantoor bedienen. De uitdaging hierbij ligt vooral op het vervullen van schaarse profielen en het in goede banen leiden van het inhuurproces. 

1 week geleden
Wij zijn op zoek naar een commerciële account manager/business development consultant, die in staat is de interim tak mede op te bouwen binnen een reeds succesvolle en snelgroeiende discipline.

Michael Page Risk & Compliance

1 week geleden
De Consultant Centraal Reorganisatie Team is verantwoordelijk voor de zorgvuldige en professionele coördinatie en uitvoering van reorganisaties conform het vigerende Nederlandse Sociaal Plan, en het adviseren van de business hierover.

2 weken geleden
Als Campus Recruiter ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van zowel de werving als de selectie van starters en stagiaires.

2 weken geleden
Je hebt een adviesrol en je bent verantwoordelijk voor de executie van zowel de internationale alsook de Nederlandse Human Capital strategie.

Pagina's

Abonneren op hrinfinance