recruitment

2 dagen geleden
De essentie van de rol betreft het inplannen van sollicitatiegesprekken met kandidaten op aangeven van de recruiters. Bij het plannen van de gesprekken moeten de agenda's van de kandidaten, business (en recruiters) met elkaar gematched worden.
2 dagen geleden
Jouw rol als Recruiter is een uitdagende functie en bestaat uit de volgende facetten: je bent verantwoordelijk voor het vervullen van vacatures vanaf 2 jaar werkervaring t/m partner niveau en je bent verantwoordelijk voor het recruitmentproces van A-Z.
2 dagen geleden
Ben jij de Recruiter die ons helpt om de groeiambities van BDO te realiseren? Maak jij het verschil bij het aantrekken van nieuwe collega’s? Weet jij waar de groeibriljanten zich bevinden en weet jij als geen ander hoe je hen het beste kunt benaderen?
1 week geleden
Wij zijn op zoek naar een commerciële account manager/business development consultant, die in staat is de interim tak mede op te bouwen binnen een reeds succesvolle en snelgroeiende discipline.

Michael Page Risk & Compliance

2 weken geleden
Als Campus Recruiter ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van zowel de werving als de selectie van starters en stagiaires.

2 weken geleden
Als Senior Corporate Recruiter Assurance krijg jij de belangrijke taak om potentiële collega’s voor ons te werven, te interesseren en aan te nemen.

2 jaar geleden
Krijg jij als recruiter energie van het maken van een ideale match tussen opdracht en kandidaat Heb jij mensenkennis en talent voor netwerken Dan is dit een mooie kans om onderdeel te worden van een jong dynamisch team die de kleur Oranje al ruim 10 jaar met trots draagt.
Abonneren op recruitment